Promosi sekarang



FLIP CARD WOW 

+ FREE WHITEBOARD MARKER PEN

 + FREE BUKU AKTIVITI ABC

 + FREE BUKU AKTIVITI 123

 + FREE BUKU AKTIVITI ALIF BA TA


11 sebab mengapa Ibu Ayah mesti mendapatkan FLIP CARD WOW sebagai alat bantu mengajar yang sangat best dan MESTI ADA disetiap rumah


1) Anak anak lebih seronok belajar membaca dengan AKTIVITI FLIP FLIP

2) Boleh digunakan untuk mengajar anak membaca Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris seawal usia 3 tahun-8 tahun

3) Boleh digunakan untuk belajar MATEMATIK dan pelbagai subjek yang lain, wow !!

4) Saiz yang besar dan tulisan yang jelas memudahkan ibubapa dan cikgu untuk mengajar anak anak

5) Mengandungi jumlah kad yang sangat banyak iaitu sebanyak 120 keping kad yang bercetak depan dan belakang

6) Kesemua 120 keping kad boleh ditulis padam guna whiteboard marker pen untuk ibu ayah kreatif membuat pelbagai aktiviti menarik dan bahan pengajaran yang terbaru

6) Ada EBOOK PANDUAN penggunaan FLIP CARD WOW setebal 164 mukasurat..ibu ayah dan cikgu tak perlu pening fikir bagaimana nak guna FLIP CARD WOW ni sebab panduan ini sangat membantu ibu ayah nak buat aktiviti

7) Ada REKOD PENCAPAIAN yang ibu ayah dan cikgu boleh tandakan. Dengan cara ini ibu ayah akan lebih termotivasi untuk mengajar anak anak

8) Ada Video Panduan yang boleh ditonton secara online yang akan membantu ibu ayah dan cikgu menggunakan FLIP CARD WOW sebagai alat bantu mengajar dengan lebih berkesan

10) Telah digunakan di Malaysia, Singapura, Brunei dan Thailand

11) Telah digunakan secara meluas di tadika KEMAS, PASTI, GENIUS AULAD, LITTLE CALIPH dan pelbagai tadika di seluruh Malaysia serta Prasekolah serta sekolah swasta Disleksia

********************************************************************************************************************************

FREE 3 BUKU AKTIVITI



& Buku Nota Mommy Happy bersaiz A6.. 48 pages

Flip Card Wow ialah Alat Bantu Mengajar untuk menarik minat anak belajar membaca dan menulis dalam suasana yang lebih menggembirakan dalam masa 3 bulan

Ibu ayah hebat sekalian, saya rasa happy sangat nak berkongsi CARA BARU untuk anak anak berumur 2-7 tahun seronok belajar bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris 

Tuan/Puan, saya suka dan yakin sangat nak share ilmu nie sebab Puan Sarah sedang guna cara ni untuk anak anaknya belajar membaca dan Alhamdulillah.. ia terbukti berkesan..

Untuk kanak kanak yang berumur 2 tahun pun sudah boleh mula belajar sebenarnya. ia bermula secara tidak langsung... sambil sambil main., sambil sambil belajar.. kita buat cara santai santai jer.. tetapi mereka tetap akan belajar sesuatu.. Betul ke sangat betul? 

Maka, sebab itulah kami berusaha bersungguh sungguh untuk memastikan PRODUK FLIP CARD WOW boleh membantu ibubapa seronok mengajar anak anak membaca


Tuan/puan setuju nak saya poskan terus ke alamat rumah supaya anak anak terus boleh mula buat aktiviti menarik untuk mereka seronok belajar membaca dan menulis ?

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Flipcard WOW

  • RM78.00


Related Products

BA39-BUKU SIFIR VENGERS

BA39-BUKU SIFIR VENGERS

Anak benci sifir ? anak tak pandai sifir ? Ibu pening kepala tengok anak tak pandai sifir ? ha..jang..

RM18.00

366 Kisah Rasulku Muhammad

366 Kisah Rasulku Muhammad

*366 kisah rasulku Muhammad*Buku 366 Kisah Rasulku Muhammad SAW ini merupakan pilihan terbaik bagi m..

RM34.90

 Juz Amma Lafzhiyah

Juz Amma Lafzhiyah

#juzammalafzhiyahuntukanakanakIbu-ibu semua Ada anak yang dah sedang belajar  mengaji?&nbs..

RM24.90

Flipcard Iqra Baru

Flipcard Iqra Baru

KB05: Flip Card IQRAbu ayah kini tak perlu RISAU lagi kerana FLIP CARD IQRA' versi terbaru cetakan k..

RM40.00

BK72-FUN FURQAN MODUL 1

BK72-FUN FURQAN MODUL 1

✅Berbentuk Flip Card yang bersamaan dengan 174 keping flash card, jimat duit dan ruang menyimpan. Mu..

RM38.00

BK73-PRODUK FUN FURQAN MODUL 2

BK73-PRODUK FUN FURQAN MODUL 2

✅Berbentuk Flip Card yang bersamaan dengan 174 keping flash card, jimat duit dan ruang menyimpan. Mu..

RM38.00

Tags: Flipcard WOW

MERDEKA
BUSYBOOK
MERDEKAKIT
bukuceritA
woodpuzzle
MELUKIS KOMBO